CCTV

Prognosys biedt beveiligingscamera’s en inbraakdetectiesystemen in vele soorten en maten. Welk systeem voor uw situatie het meest geschikt is, is afhankelijk van vele factoren. Bij Prognosys bent u altijd verzekerd van een perfecte service en een deskundig maatwerkadvies!

Beveiligingscamera’s

Door gebruik van beveiligingscamera’s wordt de kans op een inbraak of overval aanzienlijk kleiner en neemt de pakkans van een dader toe. Vermoedt u dat uw medewerkers of klanten geld of goederen verduisteren? De beveiligingscamera’s van Prognosys geven u meer inzicht en dienen als een doeltreffend preventiemiddel.

Bewakingscamera’s

Beveiligingscamera’s schrikken af. Criminelen controleren meestal welke beveiligingsmaatregelingen zijn genomen en vermijden panden met bewakingscamera’s. Mocht er toch onverhoopt een calamiteit, zoals diefstal of vernieling, plaatsvinden, dan neemt de pakkans toe.

Inbraakdetectiesystemen

Naast registratiesystemen kunt u bij ons ook terecht voor inbraakdetectiesystemen. Deze systemen staan in verbinding met een meldkamer. Door toepassing van een elektronisch alarmsysteem en het laten afgaan van een sirene, zal een ongenode gast uw pand snel verlaten. U beperkt de schade en vergroot de kans dat de dader wordt opgepakt. Een andere mogelijkheid is een infrarooddetector. Deze reageert op temperatuurverschillen in het detectiegebied. Trildetectoren of glasbreukmelders kunnen een melding geven als een inbreker zich nog niet in uw pand begeeft.

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

De beveiligings- en inbraakdetectiesystemen van Prognosys zijn op een eenvoudige wijze uit te breiden met een brandmeld- of ontruimingsinstallatie. Welke camera of (CCTV-)systeem u het beste kunt gebruiken, hangt af van het doel (een grote ruimte monitoren of personen controleren), de ruimte (afmetingen), de omstandigheden (binnen/buiten, verlichting) en uw doelstellingen.

Contact beveiligingscamera’s

Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden passend bij uw situatie en doelstellingen. Prognosys helpt u graag de juiste keuze te maken en de apparatuur correct te installeren. Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

< Terug naar overzicht diensten Prognosys

.