Cameraregistratie

Naast het bewaken van uw eigendommen biedt Prognosys een groot assortiment aan geavanceerde cameraregistratiesystemen die voor andere doeleinden kunnen worden ingezet.

Ter voorkoming van claims

Onze camera’s zijn uitermate geschikt om claims te voorkomen. Zo worden wij bijvoorbeeld regelmatig ingeschakeld door eigenaren van autowasstraten. In een autowasserij kan met behulp van onze camera’s eenvoudig de staat van de lak voor en na de wasbeurt gecontroleerd worden en kunt u eventuele claims beoordelen op correctheid. Op deze wijze kunnen onze klanten vele duizenden euro’s besparen en langdurige procedures voorkomen.

Loyaltyprogramma autowasstraten

Onze camera’s zijn gekoppeld aan een loyaltyprogramma voor wasstraten. Dit programma biedt alles wat nodig is om van klanten loyale klanten te maken. Denk daarbij aan inzage in unieke bezoekers, succesvolle marketingcampagnes, het verkopen van abonnementen en meer. We zetten een aantal voordelen voor u op een rijtje:

  • Nog meer inzicht in bekende en onbekende klanten door kentekenherkenning;
  • Door meer inzage kunt u vaste klanten belonen;
  • Bezoekfrequenties van klanten brengt u eenvoudig in kaart;
  • Het digitaliseren van uw huidige waspassen. U stuurt een berichtje bij een laag saldo en kunt op eenvoudige wijze een spaarprogramma opzetten voor uw vaste klanten;
  • U verhoogt uw bezoekersaantallen en omzet door marketingcampagnes. Zo kunt u individuele beloningen automatiseren, acties voor feestdagen vooruit plannen en inspelen op weersverwachtingen. Folders en advertenties kunt u vervangen door online marketing;
  • U kunt resultaten bekijken en strategische doelen ontwerpen.

 

Kentekenregistratie

Ook in parkeergarages komt u de camerasystemen van Prognosys tegen. Tegenwoordig worden camera’s steeds vaker ingezet voor de automatische registratie van het kenteken (ANPR). Aan de hand van het kenteken wordt gecontroleerd of parkeergeld is betaald; kaartjes en slagbomen raken daarmee goeddeels overbodig.

Face matching

Openbare gelegenheden zoals winkels, cafés en restaurants kunnen face matching inzetten. Bij face matching scant een camera bij de ingang het gezicht van een bezoeker. Komt deze bezoeker nu voor op een zogenaamde zwarte lijst als gevolg van bijvoorbeeld diefstal, dan geeft het systeem direct een melding, zodat u maatregelen kunt nemen. Daarnaast geeft face matching inzage in het aantal bezoekers, het geslacht en de leeftijd.

Contact cameraregistratie

Meer weten over cameraregistratie? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!

< Terug naar overzicht diensten Prognosys

.