Toegangscontrolesysteem

Door middel van een toegangscontrolesysteem reguleert u wie, waar, wanneer naar binnen mag binnen uw pand of organisatie. Welke identificatiemiddelen zijn voor u het meest geschikt? En wat betekent deze keuze voor het beheer? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen maken gebruik van herkenning via identificatiemiddelen. Identificatie kan op verschillende manieren plaatsvinden. Denk daarbij aan een toegangspas, een pincode, tags, druppels, een mobiele telefoon of biometrische gegevens. De meest toegepaste vormen van biometrie zijn de gezichtsscan, vingerafdrukken, de netvliesscan of stemherkenning.

Intercomsystemen

Met een intercomsysteem, kunt u op afstand met een persoon communiceren die voor de ingang staat door middel van een spreek-luisterverbinding en/of een beeldverbinding. Intercomsystemen zijn dan ook een fundamenteel onderdeel in de beveiliging van uw gebouw of terrein. De intercomsystemen van Prognosys zijn goed te combineren met andere vormen van beveiliging en toegangscontrole.

Intercomsystemen Prognosys

U kunt kiezen voor een klassieke installatie met bekabeling, een draadloze installatie of installaties met smartphone integration. Smartphone integration zorgt er niet alleen voor dat u de intercom makkelijk kunt bedienen, u bent tevens op elk moment, vanuit elke willekeurige plaats, verbonden met uw woning of bedrijfspand.

Toegangscontrolesystemen

Adviseren in toegangscontrolesystemen is maatwerk. Elke situatie is anders, hetzelfde geldt voor de wensen en doelstellingen van beheerders en gebruikers. Na een uitgebreide inventarisatie maken wij een passend voorstel dat aansluit op uw behoeften. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden!

Contact toegangscontrolesystemen

Prognosys levert en monteert een grote diversiteit aan toegangscontrolesystemen met uiteenlopende extra opties in heel Nederland. Wilt u meer weten of een second opinion? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies!

 

< Terug naar overzicht diensten Prognosys

.