Wifi aanleggen en onderhouden

Wilt u zorgeloos gebruik maken van wifi in uw bedrijfspand? Prognosys is uw partner in het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van wifinetwerken.

Stabiel en snel

Wifi is niet meer weg te denken in onze wereld; we gebruiken met z’n allen steeds meer mobiele apparatuur en mobiele wifi-spots buitenshuis. Ook in de zakelijke omgeving is wifi een ‘must have’. Echter, bestaande netwerken komen hierdoor steeds meer onder druk te staan en kritische bedrijfsprocessen die via hetzelfde netwerk verlopen, kunnen risico lopen door een trage verbinding.

Wifinetwerk

Een goed en stabiel wifinetwerk is dus noodzakelijk, zodat medewerkers en/of gasten overal een krachtig signaal hebben, kunnen bellen via wifi, het saldo op hun bankrekening kunnen controleren, e-mails kunnen ontvangen en verzenden of interessante nieuwtjes kunnen checken op uw site, zodra ze uw bedrijf binnenstappen.

Stabiel wifinetwerk

Prognosys maakt gebruik van stabiele enterprise-oplossingen die zeer eenvoudig en snel geïmplementeerd en beheerd kunnen worden. Ieder access-point wordt van stroom voorzien met behulp van de meegeleverde adapter. Deze zorgt ervoor dat via één enkele kabel, informatie en stroom worden verzonden. Onze wifi-oplossingen zijn van een zeer hoge kwaliteit, onbeperkt schaalbaar én beschikken over een zeer hoog zendvermogen.

Social wifi

Het is handig als klanten via Facebook gratis gebruik kunnen maken van wifi. Bij het inchecken zien de Facebookvrienden van uw bezoekers in hun tijdlijn dat uw organisatie wordt bezocht. Zo krijgt uw gast gratis wifi en werkt u aan de naamsbekendheid van uw organisatie. Door het inchecken via Facebook krijgt u inzage in de gegevens van uw klanten, zonder dat ze die handmatig moeten invullen en kunt u hen op maat een aanbieding doen. Social wifi is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de horeca en de detailhandel.

Veiligheid

Behalve stabiliteit is veiligheid natuurlijk ook belangrijk. Als eigenaar van het netwerk bent u tenslotte aansprakelijk voor wat gebruikers van het netwerk doen. Excessief downloaden, spam of diefstal van gegevens, daar wilt u niet mee geconfronteerd worden. Prognosys helpt u daarbij.

Contact wifi

Prognosys staat voor u klaar om met u mee te denken en al uw wifivraagstukken te helpen oplossen. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een passend advies.

< Terug naar overzicht diensten Prognosys

.