Over Prognosys

Prognosys, gevestigd in Roosendaal, biedt mkb-bedrijven en non-profitorganisaties een breed pakket aan hoogwaardige ICT-oplossingen. Door onze jarenlange ervaring en expertise werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in Nederland. Kiest u voor Prognosys, dan kiest u voor een deskundige en betrouwbare ICT-partner die altijd voor u klaarstaat!

Een perfecte service en meer

Trotse eigenaar en oprichter van Prognosys is Dennis van Schie. ‘Na een jarenlange carrière in de ICT-dienstverlening heb ik de stap genomen om zelf een bedrijf op te zetten. En met succes! Door een perfecte service en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening heeft Prognosys het afgelopen jaar een aanzienlijke groei mogen meemaken. Daar zijn we zeker trots op!’

ICT-support

Prognosys neemt al uw ICT-vraagstukken uit handen. De ICT-infrastructuur is de motor van uw bedrijf die geruisloos moet draaien. Kiest u voor Prognosys, dan bent u ervan verzekerd dat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw corebusiness. U wilt zich geen zorgen maken over continuïteit, veiligheid en capaciteit. Dat begrijpen wij en handelen wij ook naar. Door een goed beheer en onderhoud weten wij vele problemen te voorkomen. En zijn er vragen, dan staan wij 24/7 voor u klaar!

ICT-diensten

Wij ondersteunen onze klanten met een breed pakket aan ICT-diensten:

  • Bedrijfsnetwerk aanleggen, onderhouden en support;
  • Wifi aanleggen en onderhouden;
  • Toegangscontrole- en intercomsystemen;
  • Beveiligingscamera’s;
  • Inbraakdetectiesystemen;
  • Cameraregistratie (face matching, kentekenregistratie, etc.).

 

Contact Prognosys

Wilt u een second opinion over uw ICT-infrastructuur? Of bent u op zoek naar een deskundige ICT-partner die altijd voor u klaarstaat? Aarzel dan niet en neem contact op met Prognosys! Tijdens een kennismakingsgesprek voorzien wij u graag van een vrijblijvend advies dat aansluit op uw wensen en doelstellingen, zowel voor de korte als voor de lange termijn. Wij helpen u graag verder!

.